Jälleen on aikamme lähteä!

Sanomme jälleen Suomelle heipat ja suuntaamme nokkamme kohti aurinkoisia maisemia. ☀️


Tiesimme tullessamme takaisin Suomeen, että pian on taas aikamme lähteä. Käyntimme Suomessa olisi vain väliaikainen. Nyt on taas se hetki ja jätämme Suomen taaksemme. Ulkomaille lähtö kutsuu!


Nainen Järvenpäässä, Mirka Helander muuttaa ulkomaille. Ulkosuomalainen. Ulkomaille muutto.

(lue TÄSTÄ klikkaamalla ajatuksiani Suomeen paluusta ja vastauksiani teiltä tulleisiin kysymyksiin!)Suomesta Espanjaan, Espanjasta Suomeen ja jälleen Suomesta Espanjaan


Vaikka kuinka vannoin, etten palaisi enää asumaan Espanjaan, suuntaa nokkamme silti takaisin Espanjan Aurinkorannikolle. (tällä kertaa hieman eri maisemiin)


Tosin tällä kertaa en ajattele lähtöämme "Espanjaan muuttona", vaan pikemminkin välistoppina ja ehkä hieman "lomailuna" ennen Kanadaan lähtöä.Aloitan tammikuussa 2022 vaihto-opintoni kanadalaisessa yliopistossa, joten lähdemme jo valmiiksi puoleen väliin, jotta joulukuun Kanadaan lähtö olisi mahdollisimman vaivaton!


Matkustamme lähes 30 kiloisen karvaturrimme kanssa, joten suora matkustus Oulusta Kanadaan ei olisi tullut kuulonkaan, sillä koen että Laika olisi viettänyt lentokoneen ruumassa aivan liian pitkän ajan putkeen!Mitä fiiliksiä Espanjaan paluu herättää?


Olen jo aiemmin puhunut ahdistustaustani täällä blogissa, kun kirjoitin Ahdistuksen kautta yrittäjäksi kirjoituksen, jossa kerroin omista paniikkikohtaus- ja ahdistustaustoistani. Espanjaan paluu herättää minussa erityisesti helpottuneita tunteita, sillä kun Oulussa satoi lunta jo 14. päivä syyskuuta, paine rinnassa muistutti syksyn tuomasta ahdistuksesta.


Kuva on otettu syyskuisena päivänä kun lumi saapui päiväksi Ouluun vähän liian aikaisin..


Tällä hetkellä en koe itselleni mahdolliseksi Suomessa asumista syksyisin, sillä kaikki se pimeys ja synkkyys mikä syksyllä pamahtaa paikalle aiheuttaa minussa hurjan määrän henkisiä jumitiloja. Syksyn myötä en kykene keskittymään, en jaksa tehdä mitään ja pahimmassa tapauksessa alan kokea vahvoja ahdistuksen tunteita.


Tästä syystä odotan Espanjaan lähtöä erittäin mielelläni, sillä tiedän sen vaikuttavan minuun huomattavasti enemmän positiivisesti kuin negatiivisesti! Ulkomailla minun on hyvä olla!


Kesä Suomessa oli ikimuistoinen ja täynnä ihania hetkiä! 💛


Espanjassa pystyn taas olla luova ja keskittynyt

Syksyn tultua, jo elokuusta alkaen keskittymiskykyni on ollut kultakalan luokkaa. Edes eniten inspiroivimmat jutut eivät motivoi minua tekemään mitään ja sängyn pohja kutsuu luokseen pitkin päivää. Väsymys valtasi minut ja huomasin alkavani kuluttaa kahvia enemmän kuin kesän aikana.


gif


Talvipako ulkomaille


Olen todennut itselleni toimivimmaksi lähteä viimeistään kun upeat syksyn värikkäät lehdet putoavat puista, mikä tapahtuu yleensä lokakuun alussa. Siksi halusin pysyä tänä syksynä Suomessa vielä syyskuun loppuun asti, jotta pääsen näkemään jälleen ruskan upeat värit sekä fiilistelemään syksyn tuloa ennen maisemanvaihdosta Espanjaan.Nyt kun lehdet alkavat tippua, on meidän aikamme lähteä.Oletko sinä huomannut väsymyksen lisääntyneen syksyn tulon myötä? Kerro se minulle Instagramissa! Klikkaa itsesi profiiliini TÄSTÄ ja kerro minulle mitä fiiliksiä syksyn tulo on sinussa herättänyt! 💛


Jos haluat elää ulkomaille lähdön hetkiä yhdessä kanssani, ota IG-tilini seurantaan. Tulen jakamaan etenkin storyn puolella fiiliksiä lähdön ääreltä!


Nähdään Instagramissa! Ihanaa päivää just sulle!


Terkuin,

Mirka

Moikka! Mahtavaa että olet lukemassa kirjoitustani!

Olen Mirka Helander, nuori yrittäjä Oulusta sekä Mirkan maailma- blogin kirjoittaja.

Jos haluat lukea minusta tarkemmin, paina alla olevaa nappia, niin näemme uudelleen "Kuka olen"-sivulla! 

Haluatko että ilmoitan sinulle uusista blogipostauksista?

Jätä sähköpostiosoitteesi alle, niin laitan sinulle tiedon kun uusi postaus on ilmestynyt!

Kiitos! Käythän vielä sähköpostissasi vahvistamassa liittymisesti listalle, jotta saat uudet postaukset suoraan sähköpostiisi! :)

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube